Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nélküle semmi nem menne így!
  2015-11-05 23:25:45, csütörtök
 
   
  Szily Nóra interjúja: Csobot Adél: "Nélküle semmi nem menne így!"




Láttam az izgalmat az arcán, hogy vajon továbbjut-e a Sztárban sztár-ban, de egyelőre lelkesen készülhet a következő fordulóra. Majd három év telt el az X-Faktor óta... Mindig megtalálja egy újabb feladat - és nem csak énekesnőként. Pedig még mindig csak 21 éves ez a ,,csupa mosoly" lány!

Hogy van most berendezve ,,Adél világa"? Ilyen címen fut a videóblogod itt a Life.hu-n, de persze tágabb értelemben kérdezlek.

Óóó! Most nagyon zsúfoltak a napjaim, hiszen benne vagyok egy show-műsorban, amit sokan néznek, és nagyon komolyan veszem! Az elején megpróbáltam magam lenyugtatni, hogy ez nem tehetségkutató verseny, és most nem az életem megváltoztatásáról van szó... De aztán rájöttem, hogy
semmit nem tudok félgőzzel csinálni, és úgy kezelni, mintha csak játék lenne.
Nap mint nap órákon át gyakorlom a szöveget, a táncot...





Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

Miközben sztárként alakítasz sztárt - tulajdonképpen a saját kontúrjaid még nincsenek meg igazán. Mások bőrébe bújsz, de ki vagy te?

Nekem is eszembe jutott, hogy miközben mindenki által dúdolt slágereket énekelek - és már én is ismert lettem az elmúlt pár évben -, közben ha engem kellene utánoznia valakinek, akkor vajon melyik lenne az a dal, és milyen lenne az a produkció? Még nincs olyan, amire azt mondanák - igen, ez a Csobot Adél dala! Azt sokkal inkább meg tudnák az emberek formálni, hogy milyen vagyok. Milyen érdekes, nem? És közben mégis benne vagyok ebben a műsorban!

Csillogó szemmel mondod, látom, hogy nagyon örülsz a lehetőségnek! De maradjunk még az ,,utánzásnál". Ha dalt még nem lehet tőled választani, mit gondolsz, miként alakíthatna téged bárki? Mit emelne ki?

Vékony az a határ, hogy mennyire közelítjük meg humorosan vagy valóságosan, hogy ki milyen. Nekünk is mindig egy kérdés, hogy a műsorban paródia szülessen vagy komoly utánzás. Hogyha így nézem magam, akkor
biztos, hogy fülig érő mosoly lenne annak az arcán, aki engem alakítana.
Állandóan pörögne, cikázna jobbra-balra...

Paródia lenne vagy utánzás?

Na ez az! Szerintem mindkettő.

És ez jó vagy rossz?

Szerintem jó. Azt gondolom, hogy önazonos vagyok, és ha ezt mutatná meg valaki rólam, akkor nem nyúlna mellé és én szívesen megnézném.

Azt mondtad, hogy még nincs olyan dalod... Lehet, hogy most fontosabbá vált az, hogy végre legyen?

Igen. Nem is egy dal, hanem több - hogy választani lehessen! Igen, ez most nagyon motivál...
Legyen olyan, amilyen én vagyok, és legyen megjegyezhető. Ne csak Csobot Adél nevét, hanem a dalának címét is ugyanúgy tudják.





Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

De talán ehhez még nem volt elég az az alig három év, ami az X-Faktor óta eltelt.

Ami alatt folyamatosan újabb kihívások jöttek és jönnek! Amikor viccesen azt kérdezted, hogy milyen ,,Adél világa"... Egyrészt van a videóblog, most a Sztárban sztár, játszom az Őrült nők ketrecében, ott az Orfeum - tehát mindig megtalál valami, és ez olyan jó!

Amikor az X-Faktorba belevágtál, arról álmodoztál, hogy énekesnő legyél.

Most is azt mondom, hogy én igenis egy énekesnő vagyok, szeretek előadni a színpadon, táncolni és énekelni. Odafigyelek arra, hogy fejlesszem magam, hogy elmenjek az énekóráimra hetente kétszer, és nemcsak a Sztárban sztár miatt. Előtte is ugyanez volt. Miközben tényleg nem csak az éneklésen volt a hangsúly. Nem tudom, miért, de biztos nem véletlen, hogy így történt.

Mi alapján mondasz igent? A szívedre vagy az eszedre hallgatsz?

Mindkettőre! De nem egyszerre mondom az igeneket, hiszen a feladatok sem egy időben jönnek. Kicsit ritkult az Orfeum estem, jött a színház, ami állandóan változó, hiszen van, hogy egy hónapban 15-öt játszunk, de most októberben például csak kettőt. Hogyha nem mondtam volna igent a Sztárban sztárra, akkor most nem lenne ennyi munkám. És nemcsak azért kell, hogy pénzt keressek, hanem hogy azt érezzem, dolgozom, megyek és csinálom! Arra is most jöttem rá, hogy ez a műsor sokat tesz hozzám. Magánemberként is, előadóként is.
Rengeteg gátlást le kell vetkőznöm.
Most például a Nicki Minaj miatt sok ember azt gondolja, hogy egy könnyed, nyitott és mosolygós lány vagyok, és nem is sejtik, hogy nekem mekkora probléma úgy vonaglani a színpadon, mint egy igazi gátlástalan csajszi. Pedig az! Már akkor is nehéz volt, amikor csak a szerkesztők és a rendező voltak ott, és még ruhában voltam. De nézők előtt fürdődresszben! Komolyan erőt kellett vennem magamon, hogy megcsináljam. Hogy a hangommal is merjek játszani, és ne csak a kis Adél legyek, hanem tudjak lenni valaki más! Nekem ezek nagyon nagy feladatok, tényleg! Komoly harcaim vannak magammal, belül, otthon, énekórán, a próbán, mindenütt! Aztán olyan jó utána a műsorban ott ülni a kanapén, hogy megcsináltam.

És amikor már úgy tűnik hogy rezeg a léc? Kétszer is átélhetted, hisz az utolsók között tudtad meg hogy maradsz! Ismerős élmény lehet a tehetségkutatóból...

Azokban a pillanatokban is arra döbbentem rá, hogy mennyire véresen komolyan veszem, hisz majdnem meghaltam, amikor ott álltam utolsóként! Egyből déjà vum lett... Könnybe lábadt szemekkel néztem előre, hogy nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik. Ismét egy show-műsor, ismét a tévé, ismét a próbák, ismét az állandó várakozás, hogy végre színpadra állhassak azért a 2,5 percért. Ezért dolgozunk egész héten át. De közben meg mégis annyira jó a lelkemnek. Az lenne a rossz, hogyha nem tenném bele az összes energiámat, még akkor is, ha persze nem tetszhet mindenkinek... De hát ezt is tudom már.





Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

Mondhatják rád, hogy megosztó személyiség vagy, de az tény, hogy miközben rengeteg névre már nem is emlékszünk a tehetségkutatókból, te itt vagy. Hogyan sikerült? Tudod? Érted?

Soha nem tettem olyat, ami miatt nem szívesen néznék tükörbe. Arra léptem és arra mentem, amerre jólesett. Még azzal együtt is megérte, hogy néha voltak pofonok és csalódások is. De boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nagy dolog Bebe, Janza Kata, Csonka Pici, Tóth Gabi, Wolf Kati és a többiek mellett állni, mert ők számomra mind olyanok, akikre fölnézhetek, és tisztelem őket. És én 21 évesen a legfiatalabb vagyok köztük, és ugyanott állhatok, ahol ők. Szerintem ez nagy dolog!

Az otthoniak mit jeleznek vissza? Nahát, Adél, nem is gondoltuk volna... Vagy nahát, Adél, régen nem ilyen voltál...?

Nincsenek szemrehányások, inkább rácsodálkoznak mindarra, ami történik. Amikor anyut felhívtam, hogy megkerestek a TV2-től, annyira örült! És ahogy ő meglepődik és lelkesedik, újra és újra kapok egy löketet, hogy értékeljem mindazt, ami történik velem. Hisz van úgy, hogy elkenődök, hogy mi lesz majd... De ő mindig tükröt tart.

És apu? Hol van benned? Hisz már több évet éltél nélküle, mint vele. 9 éves voltál, amikor elveszítetted.

De attól még itt van! És ebben is anyu segít. Néha csak odadob egy mondatot, ami megérint, kapok egy ,,apucsomagot". Hogy biztos mennyire büszke rám! Nagyon érdekes egyébként. Nem tudom, hogy más hogy van ezzel, de
gyerekként elveszíteni egy szülőt, amikor még tényleg nem fogod fel, mit is jelent az élet meg a halál, csak próbálod elfogadni... Nagyon nehéz.
Aztán átalakulnak az érzések. Én hiszek abban, hogy ő van, és figyel rám... De ez nem zavaros, hanem inkább megnyugtató. Fura kimondani, de ha élne, nagyon másként alakult volna az életem. Ő annyira szigorú, féltő, engem óvni akaró ember volt.

Nem engedett volna?

Azokat a dolgokat, amiket ő erről a világról képzelt, nem hagyta volna nekem megtapasztalni. De most már messziről támogat.

Amikor az X-Faktornak vége volt, akkor még egy pici kölcsönlakásban kezdted az életedet itt Budapesten. Már van otthonod?

Igen. A kis szerelmemmel!

Milyen háziasszony lettél?

Most épp nem jó, jaj! De azt gondolom, hogy fejlődőképes vagyok. Mivel én egy tiszta, rendezett otthonban nőttem fel, olyan anyával, aki mindent kézben tartott - megvan a minta! Csak most nincs elég időm. Pedig imádok főzni!
Ha tehetném, akkor mindennap alkotnék valamit, mert az az öröm, amit akkor Bencén látok - az felülmúlhatatlan.
Ilyen embernek jó főzni, aki ennyire tud neki örülni. Imádom!





Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

Most tanulgatod a felnőtt női létet. Együtt élni valakivel, gondoskodni róla, hazavárni...

Igen, csak az a nehéz, hogy mindig olyan változó az életünk. Van, hogy két hétig csak ő megy, aztán én vagyok nagyon elfoglalt. Nehéz rendszert vinni az egészbe. Persze nem arra gondolok, hogy minden kiszámítható legyen - napi 8 óra munkával és előző este megfőzött ebéddel... De azért jó lenne valami állandóság, amibe bele lehet kapaszkodni. De majd biztosan belejövünk! Az a cél.

Minden jel arra mutat, hogy az a szándékotok, hogy belejöjjetek.

Abszolút. Olyan jó ez a dolog, és én olyan szerelmes vagyok, nagyon!

Hú de csillog a szemed!

Meg könnybe is lábad!

Örömkönnybe! És én veletek örülök! Jó, nyilván elfogult vagyok, hisz a kezdetektől fogva ismerlek benneteket.

Szerintem mi hegyeket tudnánk együtt elhordani!
Én tényleg eljutottam arra a pontra, amikor már azt érzem, hogy nélküle semmi nem menne így.
Persze nem kell állandóan ott lennie mellettem, hogy teljesítsek, de csodálatos tudni, hogy mindketten ugyanazt érezzük. Ha őt kérdeznéd, biztos ő is ezt mondaná. Ami kettőnk között van, az egyre erősebb, és egyre jobban épül!

Na, akkor a mai leltár rendben van! És mi legyen holnap, holnapután?

Egyszerűen csak szeretnék jó dolgokban benne lenni, és még sokat tanulni! Nem tanultam színészetet, nem jártam konzervatóriumba, nem fogta meg senki a kezem műsorvezetőként. Tudom, hogy fejlődnöm kell, és mindent meg is fogok tenni érte. Nyilván akikkel együtt dolgozom, rengeteget segítenek, és Bence támogat mindenben a leginkább.
Szeretnék egyre jobb dolgokat csinálni, és közben megtalálni önmagamat.

Amiről az elején beszéltünk? Hogy kiderüljön, ki az a Csobot Adél?

Igen. És akkor majd a Sztárban sztár-ban engem is utánozhatnának.
Azt szeretném, ha húsz év múlva is tudnák, hogy ki az a Csobot Adél!

Forrás: http://www.life.hu/sztarszerzok
 
 
0 komment , kategória:  Szily Nóra riportjai  
Címkék: felülmúlhatatlan, konzervatóriumba, kölcsönlakásban, műsorvezetőként, szemrehányások, fürdődresszben, megtapasztalni, tulajdonképpen, rácsodálkoznak, magánemberként, utánozhatnának, tehetségkutató, megjegyezhető, pillanatokban, elveszítetted, folyamatosan, megpróbáltam, belejöjjetek, énekesnőként, szerelmemmel, megcsináltam, lehetőségnek, kiszámítható, legfiatalabb, sztarszerzok, fejlődőképes, megcsináljam, fölnézhetek, valóságosan, megtörténik, gátlástalan, kapaszkodni, háziasszony, szándékotok, lenyugtatni, alakíthatna, következő fordulóra, újabb feladat, elején megpróbáltam, saját kontúrjaid, emberek formálni, műsorban paródia, dalának címét, énekesnő vagyok, énekóráimra hetente, éneklésen volt, szívedre vagy, eszedre hallgatsz, időben jönnek, hónapban 15-öt, műsor sokat, igazi gátlástalan, Szily Nóra, Csobot Adél, Dudás Szabolcs, Nicki Minaj, Janza Kata, Csonka Pici, Tóth Gabi, Wolf Kati,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  A boldog családok mind hasonló...  Próbálj meg ...  Soha ne kedvezz...  Alázat  A sors  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Őrizkednünk kell...  Nem méltó hozzád  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Nagyon különös  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Fekete-erdő desszert  Szép álmokat!  Png fotel  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png virág  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Bertolt Brecht -től idézet  Őrizkednünk kell...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Png telefon  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 21  Png fotel  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Az igazi szeretetért rendszeri...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Fehér virág  Png rózsa csokor  Albert Einsteinről  Próbálj meg ...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mindig jusson idő nevetni  Mai harmónia kártyám  Jó éjszakát  Szép estét  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
következő fordulóra, újabb feladat, elején megpróbáltam, saját kontúrjaid, emberek formálni, műsorban paródia, dalának címét, énekesnő vagyok, énekóráimra hetente, éneklésen volt, szívedre vagy, eszedre hallgatsz, időben jönnek, hónapban 15-öt, műsor sokat, igazi gátlástalan, rendező voltak, utolsók között, állandó várakozás, összes energiámat, többiek mellett, legfiatalabb vagyok, világról képzelt, pici kölcsönlakásban, kezdetektől fogva, egyre erősebb, kezem műsorvezetőként, elején beszéltünk, felülmúlhatatlan, konzervatóriumba, kölcsönlakásban, műsorvezetőként, szemrehányások, fürdődresszben, megtapasztalni, tulajdonképpen, rácsodálkoznak, magánemberként, utánozhatnának, tehetségkutató, megjegyezhető, pillanatokban, elveszítetted, folyamatosan, megpróbáltam, belejöjjetek, énekesnőként, szerelmemmel, megcsináltam, lehetőségnek, kiszámítható, legfiatalabb, sztarszerzok, fejlődőképes, megcsináljam, fölnézhetek, valóságosan, megtörténik, gátlástalan, kapaszkodni, háziasszony, szándékotok, lenyugtatni, alakíthatna, szerkesztők, gondoskodni, odafigyelek, mindenkinek, elveszíteni, mindkettőre, énekóráimra, örömkönnybe, videóblogod, megnyugtató, kezdetektől, átalakulnak, személyiség, apucsomagot, színészetet, megkerestek, teljesítsek, választani, mondhatják, értelemben, mindketten, meglepődik, októberben, kontúrjaid, kiderüljön, beszéltünk, slágereket, megtalálni, közelítjük, utolsóként, rengeteget, fejlesszem, budapesten, energiámat, csodálatos, utánzásnál, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1679
  • e Hét: 16551
  • e Hónap: 30456
  • e Év: 160163
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.